Huis installaties

Huisinstallaties

Veiligheid, comfort en een prettig gevoel zijn sleutelwoorden die centraal staan in een woning of bedrijfspand. Goed werkende huisinstallaties dragen hier voor een groot deel aan bij. Met huisinstallaties worden alle elektrische installaties bedoeld vanaf de meterkast naar binnen toe. Van Eck Elektramontage installeert op een veilige en betrouwbare wijze huisinstallaties voor u. Hierbij kunt u denken aan:

  • Stopcontacten
  • Internet en tv aansluitingen
  • Lichtschakelaars
  • Aansturing van elektrische apparaten 

Dit kunnen wij verzorgen in zowel nieuwbouw-, verbouw- als renovatieprojecten. 

Technieken 

De elektrische installatie in de woningen is de laatste jaren steeds complexer en omvangrijker geworden. Door nieuwe technieken is tegenwoordig heel veel mogelijk. Van Eck Elektramontage installeert dit graag voor u passend bij uw wensen. Ons team bestaat uit ervaren elektromonteurs die dagelijks elektrische installaties aanleggen. Afhankelijk van uw wensen maken wij zowel complexe als simpele elektrotechnische oplossingen voor in huis. Dit doen wij geheel volgens de geldende veiligheidsvoorschriften binnen onze branche. 

Storingen 

Storingen in huisinstallaties kunnen regelmatig voorkomen en komen altijd ongelegen. Door deze huisinstallaties zorgvuldig aan te laten leggen, analyseren en door te laten meten kunnen we deze kans op storingen verkleinen. Storingen kunnen wij veelal voorkomen door de groepen anders in te lenen of zelfs uit te breiden. Met de juiste apparatuur kunnen wij dit voor u meten en geven u advies. 

Veiligheid en comfort 

Om woningen comfortabel en aangenaam te maken kunnen wij deze voorzien van de benodigde technische installaties. Als huiseigenaar bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw woning en de aanwezige woninginstallaties. Om ervoor te zorgen dat deze installaties veilig zijn en blijven kunt u ons inschakelen. Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

 

Eck elektra montage logo
Eck elektra montage