Ledverlichtingen

Ledverlichtingen

Het team van van Eck Elektramontage is naast huisinstallaties, inbraakinstallaties en alarmsystemen ook gespecialiseerd in het plaatsen van ledverlichting. Met ledverlichting creëren we sfeer in elk bedrijfspand en iedere woning. Voorheen werd ledverlichting gebruikt in televisies en computers. Tegenwoordig worden er ook witte leds gemaakt die zorgen voor een sfeervolle ruimte en accenten in uw interieur. Naast de sfeervolle eigenschappen zijn led lampen sinds een aantal jaar sterk in opkomst door de functionele eigenschappen. Kostenbesparing en duurzaamheid zijn termen die in ons dagelijks leven centraal staan. Graag informeren wij u over de voordelen dat led u kan opleveren.

Voordelen

Ledverlichting is milieuvriendelijk en gaat gemiddeld 20 jaar mee. Wanneer u kiest voor deze verlichting zal u meer energie besparen wat gunstig is voor uw portemonnee en het milieu. Daarnaast geeft led nauwelijks warmte af en is uitermate bestand tegen trillingen en schokken. Daarnaast kunt u bij led kiezen uit koud, neutraal en warm licht. Ook is het mogelijk om led licht te dimmen waardoor u uw woning de juiste lichtsterkte kunt geven. Kortom: met ledverlichting haalt u het beste licht in huis door de volgende kenmerken:

  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Energiebesparend
  • Onderhoudsvrij
  • Zuinig

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u graag ledverlichting laten installeren? Of het nu gaat om verlichtingsinstallaties bij nieuwbouw of verbouw, wij kunnen u voorzien van passende oplossingen. Als erkend bedrijf staan wij voor een functionele en veilige lichtinstallatie die voldoet aan uw wensen en eisen. In nauw overleg met de klant zullen wij het installeren van ledverlichting verzorgen.

Eck elektra montage logo
Eck elektra montage