Inbraak Installaties

Inbraakinstallaties

Inbraak in woningen en bedrijfspanden speelt helaas een grote rol in het dagelijks leven. Overal waar mensen werken en wonen bestaat het risico dat er ingebroken wordt. Het kennen en beheersen van deze inbraakrisico’s is specialistenwerk. Iets wat u aan het team van van Eck Elektramontage over kunt laten. Wilt u uw woning, bedrijfspand en waardevolle bezittingen beschermen tegen inbraak? Van Eck Elektramontage biedt graag een passende oplossing voor inbraakbeveiliging. Als specialist op het gebied van inbraakinstallaties zetten wij dagelijks de juiste middelen en technieken in om optimale veiligheid te waarborgen.

Installaties

Op welke manier u uw pand en bezittingen laat beveiligen hangt af van een aantal situaties. Hoe groot is uw woning of pand? Wilt u uitsluitend een alarm of ook camerasystemen? Welke eisen stelt uw verzekeringsmaatschappij? Graag komen wij uw situatie bekijken om een passende installatie aan te bieden. Welke u ook kiest, alle inbraakinstallaties hebben het doel om ervoor te zorgen dat een indringer in uw pand of woning wordt gedicteerd. Door middel van een alarmmelding staan de juiste personen vanuit de meldkamer direct bij u op de stoep.

Systemen

Van Eck Elektramontage werkt met systemen die voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving. Dit zijn uitsluitend de beste kwaliteitsproducten van innovatieve merken binnen de beveiligingsbranche. Door dit te combineren met onze goed opgeleide vakmensen verzekeren wij u van een uitstekend werkend beveiligingssysteem. Wanneer u een afspraak maakt komen wij graag bij u langs en voorzien u van advies. We beoordelen welk systeem het meest passend bij uw situatie is. Indien wenselijk kunnen we ook voor u uitzoeken wat de eisen van uw verzekeraar zijn. Het kan namelijk voorkomen dat uw verzekeringsmaatschappij een inbraakinstallatie eist.

Preventieve maatregelen

Wilt u de kans op inbraak sterk verminderen? Neem dan preventieve maatregelen en kies voor optimale en effectieve beschermingsmiddelen. Door het maken van een beveiligingsplan kunnen wij de juiste maatregelen aanbieden geheel aangepast aan uw situatie. De inbraakinstallaties kunnen we op basis van uw wensen uitbreiden met:

  • Alarm
  • Inbraak detectoren
  • Rookmelders

En nog veel meer. Naast inbraakinstallaties leveren en installeren wij ook andere systemen. Bekijk hiervoor gerust onze website. 

 

Eck elektra montage logo
Eck elektra montage